Wie is HHB?

profielfoto 2Oorsprong en drive

Het Huisvestingsburo is in 2012 gestart door Jeroen Huisman. Na ruim 15 jaar ervaring binnen vastgoed, bouw,- en projectmanagement, (interieur) conceptontwikkeling en facility management kreeg ik de mogelijkheid om vanuit een partnerschap mijn brede kennis en ervaringen in mijn eigen onderneming te plotten en te verbeteren. De integrale aanpak op de gehele huisvestingsketen staat hierbij centraal. De onderneming bestaat momenteel uit een team van jonge en ambitieuze professionals die zich met een gezonde drive en passie inzetten om bedrijven en particulieren letterlijk ruimte te bieden. Ruimte voor u om te excelleren in uw core-business, ruimte voor ontwikkeling, ruimte voor groei en krimp, ruimte voor ontmoeting en bovenal ruimte voor de mens.

Visie

Wij willen mens en organisaties op het gebied van Huisvesting “ integraal” ontzorgen en daarmee letterlijk en figuurlijk ruimte bieden en verbindingen en ontmoetingen mogelijk maken.

Missie

Met een natuurlijke drive en passie de regie nemen in een project of proces dat leidt tot ruimte voor de klant. Ruimte om te excelleren met hun core-business, ruimte voor ontwikkeling, ruimte voor groei en krimp, ruimte voor verbinding en ontmoeting en bovenal ruimte voor de mens.

HHB 2